Nori negri la Aeroportul din Iași. PSD e preocupat de funcții, dezvoltarea e în pericol. Două companii aeriene dau semnale îngrijorătoare

Cei de la WizzAir au venit la Iași anul trecut pentru a anunța 6 noi curse începând cu 1 mai 2018. Se întâmpla prin august. A venit și Maricel Popa (șeful CJ) la conferința de presă a celor de la Wizz. S-au scos biletele la vânzare, dar surpriză: cursele sunt mutate (fără nici o explicație!) pentru luna iulie.

Tot anul trecut, undeva în decembrie, BlueAir urma să anunțe noutățile pentru acest an. Din nou surpriză. Era vorba de vreo 5 zboruri noi. Din ce se aude, vor fi doar vreo două. Cu alte cuvinte, nu va fi alocată încă o aeronavă pentru Iași.

În acest timp, la Aeroportul Iași, PSD este preocupat de împărțirea prăzii. E schimbat directorul peste noapte, înainte de Crăciun.

Nimeni nu mai vorbește despre terminalul nou, despre planurile pe 2018. Instabilitatea e dușmanul dezvoltării, iar companiile aeriene știu exact ce se întâmplă.

Iașul nu are autostradă și nici nu va avea prea repede. Aeroportul e singura poartă de ieșire către Europa. Iar cei de la PSD Iași se joacă cu focul. E greu să construiești, dar foarte ușor să distrugi.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)