Compania Gemini CAD Systems a devenit membru în cea mai tare asociație profesională a dezvoltatorilor de tehnologie din Europa

Pentru firmele care fac exporturi, contactele internaționale sunt esențiale pentru a prinde piețe noi și a încheia contracte cu parteneri serioși. Compania ieșeană Gemini CAD Systems a fost admisă recent în VDMA, cea mai mare asociație profesională a dezvoltatorilor de tehnologie din Germania, dar și din Europa.

“Începem anul cu vești bune: după un riguros proces de selecție, Gemini CAD Systems a devenit membru cu drepturi depline al prestigioasei VDMA (Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau/Mechanical Engineering Industry Association).

Cu o tradiție de 125 de ani, VDMA reunește 3.200 membri, fiind cea mai mare asociație profesională a dezvoltatorilor de tehnologie din industria germană și europeană. Compania noastră este acreditată în sectorul Textile Care, Fabric and Leather Technologies, beneficiind de avantajele oferite de acest statut: baze de date despre piețele relevante, conectarea la ultimele trenduri în cercetare/inovare, PR etc. Iar cum piața germană este extrem de interesantă, abia așteptăm să stabilim cât mai multe parteneriate și să deschidem noi oportunități de business!”, arată cei de la Gemini CAD Systems pe pagina de facebook a companiei.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)