PSD ține următoarea ședință a CEX-ului la Iași, la finalul lunii. Se anunță o reuniune tensionată

Următoarea ședință a Comitetului Executiv Național al PSD va avea loc la Iași, chiar la finalul lunii ianuarie. E de așteptat ca tensiunile să răbufnească, mai ales că premierul a anunțat azi că la CEX-ul de la Iași se va discuta în amănunt despre restructurarea guvernului.

În acest moment sunt două tabere în PSD, una în jurul premierului Tudose (inclusiv Bădălău și alți grei ai PSD), cealaltă în jurul actualului lider al partidului, Liviu Dragnea.

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seara, la finalul reuniunii conducerii PSD, că nu renunță la ideea restructurării Guvernului și va face propuneri “în amănunt” la o nouă reuniune a Comitetului executiv al social-democraților, la Iași, la sfârșitul lunii.

“Nu, nu renunț la idee (a restructurării), o voi propune în amănunt partidului la CEX-ul de la Iași, la sfârșitul lunii”, a spus Tudose.

Vom avea un final de ianuarie intens la Iași. Pe 24 ianuarie, în oraș vor avea loc manifestările de Ziua Unirii, la care probabil va veni președintele Iohannis, după care va fi ședința cu scântei de la vârful PSD.

UPDATE: Dragnea: CEX-ul de la Iași va avea loc undeva în perioada 29-31 ianuarie.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)