Ieșeanul Bogdan Cojocaru a fost votat în CEX-ul PSD ministru la Comunicații. Până acum a avut o activitate ștearsă în Consiliul Județean

Surpriză imensă azi în CEX-ul PSD. Consilierul județean de Iași Bogdan Cojocaru a fost votat în Comitetul Executiv al PSD pentru postul de ministru al Comunicațiilor.

Bogdan Cojocaru a candidat la parlamentare în 2016 pe listele PSD, dar pe loc neeeligibil. El a devenit apropiat în ultima vreme de Maricel Popa, după ce o perioadă a fost omul de încredere al europarlamentarului Cătălin Ivan. Cât a fost în CJ Iași, Bogdan Cojocaru nu s-a remarcat mai deloc, fiind unul dintre cei mai tăcuți consilieri de pe listele PSD.

Intrarea lui Cojocaru în guvern pare mai degrabă rezultatul împărțirii posturilor din cabinetul Dăncilă între filialele partidului.

PSD Suceava și-a numit omul la Educație, PSD Neamț va avea ministru la Economie, în timp ce Vasluiul a impus-o pe Ana Birchall în postul de vicepremier.

Rămâne de văzut în ce măsură cei doi ieșeni din guvern, Tudorel Toader (la Justiție) și Bogdan Cojocaru (Comunicații) vor reuși să susțină proiectele Iașului.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)