Încă o veste proastă pentru Iași: TAROM suspendă zborurile către Torino, Madrid și Munchen. Va mai crește traficul pe aeroport în acest an?

Compania Națională de Transporturi Aeriene TAROM suspendă în sezonul de vară zborurile cu plecare din Iași către Torino, Madrid și Munchen, dar și Suceava – Torino.

Potrivit boardingpass.ro, singurele rute internaționale pe care TAROM le va mai opera de la Iași rămân cele către Tel Aviv și Luton. Ruta Iași – Madrid a fost inaugurată de TAROM în luna Iunie a anului 2016 și va fi suspendată din 24 Martie. Zborurile din Iași către Munchen, serviciu comercial reluat în toamna anului trecut după ce în vară a fost de asemenea suspendat, au fost deja scoase din sistem.

Citește articolul pe https://boardingpass.ro/tarom-suspenda-zborurile-iasi-torino-madrid-munchen-si-suceava-torino

Este a doua lovitură încasată de aeroportul din Iași în câteva zile, după ce săptămâna trecută BlueAir a anunțat că anulează din 17 martie zborurile Iași-Cluj-Timișoara.

Întrebarea este cum va fi afectat numărul de pasageri care va tranzita aeroportul Iași în acest an. Probabil că Iașul va avea o creștere minimă și asta doar pentru că WizzAir va introduce șase noi curse de la mijlocul anului.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)