BALAMUC ÎN PSD IAȘI: Filiala municipală îl susține pe Chirica. Decizia excluderii va fi luată de organizația județeană

Membrii Comitetului Executiv al filialei municipală a PSD Iași au votat miercuri seară împotriva excluderii lui Mihai Chirica din partid, conducerea organizației arătându-și susținerea pentru primar.

Comitetul Executiv al organizației municipale a PSD Iași a decis miercuri seară, prin vot, susținerea primarului Mihai Chirica, a viceprimarului Gabriel Harabagiu și a fostului deputat Sorin Iacoban, în cazul cărora Comisia de Etică propusese cu o zi în urmă excluderea din partid.

“Au fost doar două abțineri, în rest, membrii de partid au votat împotriva sancțiunilor propuse de Comisia de Etică. S-a făcut propunerea către Biroul Județean că nu se poate accepta excluderea unor oameni din partid. Nu există nici o motivație pentru asta. Au fost discuții aprinse”, a recunoscut Mihai Chirica la finalul întâlnirii.

El a afirmat că excluderile din partid a unor membri se fac la propunerea organizației din care aceștia fac parte, adică filiala municipală.

Pe de altă parte, într-o rezoluție a Biroului Organizației Municipale Iași a PSD se arată că “sancțiunile sunt neoportune și nedrepte”.

Biroul Permanent Județean și Comitetul Executiv Județean se vor întruni pentru a lua în discuție excluderea primarului Mihai Chirica din PSD. Cele două structuri sunt ostile primarului Chirica.

Surse din filiala județeană afirmă că “foarte probabil”, filiala județeană va vota în favoarea excluderii, după ce Comisia de Etică a propus acest lucru cu o zi în urmă.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)