Comunicat în bătaie de joc al conducerii Aeroportului Iași. Subiectul: cursele de la Iași către Torino, Madrid și Munchen anulate de Tarom

Noul director interimar al Aeroportului Iași Monica Nichituș a transmis azi un comunicat pe subiectul suspendării curselor de la Iași către Torino, Munchen șI Madrid de către Tarom.

Iată conținutul comunicatului:

“Avand in vedere zvonurile aparute in media , referitoare la decizia operatorului TAROM de a anula un numar de rute deservite pe Aeroportul Iasi , va comunicam ca nu am primit o notificare oficiala in acest sens.

In conformitate cu politica de comunicare a regiei ne obligam sa aducem in atentia publica doar informatii asumate oficial. Orice modificare a programului de zbor cunoscut va fi adusa la cunostinta cu promptitudine.

Pentru alte informatii asupra subiectului va puteti adresa operatorului  la datele de contact puse la dispozitie de acesta.”

Comunicatul e o bătaie de joc la adresa ieșenilor. E posibil ca intr-adevăr șefii Aeroportului să nu fi primit nici o înștiințare de la Tarom. Dar dacă n-a primit nici o notificare oficială, nu era normal ca doamna Nichituș să contacteze Tarom-ul și să întrebe dacă relatările din presă sunt adevărate?

Suntem în 7 februarie, iar noile curse vor fi retrase din programul de primăvară-vară al companiei. Adică de la finele lunii martie.

Uitați-vă doamnă Nichituș pe site-ul Tarom și încercați să faceți o rezervare Iași-Madrid pentru 24 martie (plecare din Iași) și 28 martie (sosire). Veți vedea că puteți rezerva bilet doar pentru miercuri, 24 martie. Pe 28 martie pauză. Pentru că din 28 martie, zborul direct Iași-Madrid nu mai există.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)