Iaca și o veste bună dinspre aeroport: Wizz introduce din vară un zbor direct între Iași și Bruxelles. Vom avea patru curse pe săptămână către Belgia

După un început de an dezastruos pentru Aeroport, în care au curs doar veștile proaste, iată și o veste bună. Wizz Air introduce din 8 iulie zbor direct Iași-Bruxelles (Charleroi). Vor fi două curse pe săptămână operate de Wizz, joi și duminică. Plecarea din Iași este la 6.55, iar zborul retur este programat pentru ora 9.55.

Astfel, Iașul va avea patru zboruri pe săptămână către Belgia, după ce BlueAir a introdus deja două curse pe săptămână către Bruxelles (miercuri și sâmbătă).

Wizz Air va deschide în iulie 7 noi rute de la Iași, către Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmo (Suedia), Paris Beauvais (Franța) şi Charleroi (Belgia).

Sorina Ratz, Communications Manager la Wizz Air declară: ”Ne bucurăm să anunţăm astăzi, pentru pasagerii din regiunea Moldovei, deschiderea unei noi rute așteptate spre Bruxelles, Belgia. Anul acesta extindem rețeaua noastră din Iași cu șapte noi rute, ceea ce subliniază angajamentul de a aduce și mai multe oportunități accesibile de călătorie pentru pasageri. Echipajul nostru prietenos abia așteaptă să îi întîmpine la bord pe pasageri, pe oricare dintre cele 15 rute disponibile acum de pe Aeroportul Internațional din Iași”.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)