Sală de seminar de la Facultatea de Economie din Iași, modernizată de compania Conduent. Investiția depășește 70.000 de lei

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a inaugurat astăzi sala de seminar B515 de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, care a fost renovată cu sprijinul companiei Conduent.

La eveniment au fost prezenți Mihaela Onofrei (ordonator de credite UAIC), Dinu Airinei (decan FEEA), Florentina Vasiliu (Head of HR Romania, Hungary & SSC), Cristian Nistor (Marketing and Communication Romania, Poland & Albania), dar șI reprezentanți din administrația ieșeană.

„Mulțumim companiei Conduent pentru că, prin renovarea sălii de seminar B515, ne ajută să oferim condiții de studiu mult mai bune studenților noștri, care se bucură acum de un mediu mai prietenos. Suntem recunoscători companiilor din Iași care s-au apropiat în ultimii ani de Universitate și care au înțeles că au și un rol social, de a se implica activ în comunitate. Nu ne propunem altceva decât să transformăm Iașul într-un oraș în care, după ce termini studiile, să vrei să rămâi”, a spus prof. univ. dr. Mihaela Onofrei, Ordonator de Credite al UAIC.

Renovarea a început la data de 27 noiembrie 2017 și a durat 10 zile. Lucrările au presupus amenajări interioare, recondiționarea plafonului, placarea pereților cu plăci lemnoase, înlocuirea ușii, montarea mochetei,dar și dotarea cu mobilier, proiector, ecran de proiecție, sistem de iluminat cu LED. Investiția a depășit suma de 70.000 de lei și a fost suportată integral de compania Conduent.

„Ne-am asumat deja rolul de a ajuta la dezvoltarea competențelor practice necesare pentru studenții și masteranzii care vor o carieră în industria Business Process Outsourcing. Oferindu-le șansa să participe la cursuri şi seminarii în săli dotate la cel cel mai înalt standard, aceştia pot interacționa cu elemente din cultura organizațională ale CONDUENT. Ne-am dorit să sprijinim această comunitate academică ieșeană, prin demersuri care să ajute la dezvoltarea ei, la asigurarea unei educaţii de calitate şi în acelaşi timp, să inspirăm pe alţii să contribuie”, a declarat Florentina Vasiliu – Head of HR Romania, Hungary & SSC – Conduent.

În ultimii doi ani, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași au fost renovate și modernizate, cu sprijinul mai multor companii, șapte laboratoare și un amfiteatru. Printre aceste companii se numără: Gemini CAD Systems, Amazon, Bitdefender, AquaSoft, Centric, Levi 9, Continental și Banca Comercială Română.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)