Omul de afaceri Dorin Cristea către cei din PSD: „De ce nebunia asta cu transferul contribuțiilor? Știți câte probleme ați creat?”

Co-fondatorul companiei RomSoft, Dorin Cristea le reproșează pesediștilor modul în care guvernează România. Zilele trecute, la o dezbatere organizată la FabLab, omul de afaceri ieșean a avut un schimb de replici cu Maricel Popa (șef CJ plus lider PSD Iași), dar și cu ministrul Comunicațiilor Bogdan Cojocaru.

„Programul Start-up este un dezastru, statul nu are bani. În plus de ce toată nebunia asta cu transferul contribuțiilor de la angajator la angajat? Știți câte probleme ați creat? Am vrut să arătăm în Europa că am crescut brutul, că eram jos la salarii, dar de fapt e același lucru. Ar trebui să mai reducem administrația și să facem informatizare, dar nu cu firmele de tip Ghiță”, a afirmat Dorin Cristea.

El a mai declarat că nivelul corupției s-ar reduce în România dacă bazele de date din diverse instituții s-ar pune cap la cap.

„Dacă cineva ar pune la un loc bazele de date de la ANAF, Cadastru, Poliţie, s-ar vedea câte nereguli sunt şi câţi fură. Dar nu are nimeni nici un interes”, a spus Dorin Cristea.

Administratie, Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)