Strada Smârdan a fost asfaltată, dar trotuarele au fost lăsate de izbeliște. Poate vede și Mihai Chirica ulița din mijlocul orașului

Strada Smârdan, arteră intens circulată, a fost asfaltată de ceva timp, dar trotuarele arată jalnic. Oamenii sunt nevoiți să circule pe stradă, punându-și viața în pericol. Situația a fost semnalată de un cititor jurnalvirtual.ro. Poate vede și primarul Mihai Chirica cum arată ulița din centrul Iașului.”Operațiunea de modernizare a strazii a fost finalizata la inceputul lui decembrie 2017. De atunci, trotuarele au fost lasate doar cu bordurile ce delimiteaza soseaua. Am observat ca s-ar fi facut ceva lucrari la canalizare si (cred) ceva retele de cabluri. Insa nu s-a mai intamplat nimic de la jumatatea lui decembrie. Trotuarele nu exista, desi se pare ca s-a nivelat pamantul ca pregatire. Erau ceva paleti de pavele asta iarna, dar au disparut intre timp, iar pavele efectiv s-au pus cam pe o cincime din distanta, pe partea cu spalatoria auto, vis-a-vis de fostul sediu Ziarul de Iasi.

Trecand peste mizeria si noroiul care au ramas in urma, trotuarul este, pe alocuri, total impracticabil. Si asta pe una din cele mai circulate artere din Iasi, care leaga parti importante din Iasi. Merg pe acolo zi de zi, la serviciu, dimineata si seara; este o situatie care ne pune viata in pericol. Suntem fortati sa mergem pe carosabil, in zone de trafic intens, noaptea uneori neiluminate optim. Iar vizual, strada e absolut jalnica. Seamana cu o ulita. In mijlocul orasului Iasi… ”, spune ieșeanul Mihai Diaconescu.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)