Mesajul lui Maricel Popa către Chirica în telenovela cu Harabagiu: “Mihăiță, hai să facem treabă pentru Iași”

Liderul PSD Iași Maricel Popa susține că primarul Mihai Chirica și-a luat concediu doar ca să-l salveze pe viceprimarul Gabriel Harabagiu, care și-a pierdut mandatul de consilier. Totodată, Popa i-a transmis lui Chirica mesajul “Mihăiță, hai să facem treabă pentru Iași”.

Șeful social-democraților ieșeni Maricel Popa consideră că primarul Mihai Chirica încearcă să amâne momentul plecării viceprimarului Gabriel Harabagiu din funcție și să-i salveze poziția, după ce acesta și-a pierdut mandatul de consilier, în urma unei decizii a prefectului.

Totodată, liderul PSD Iași afirmă că primarul Mihai Chirica ar fi trebuit să ceară aprobarea Consiliului Local pentru a pleca în concediu, lucru care nu s-a întâmplat.

“Mihăiță, hai să facem treabă pentru Iași”, i-a transmis Maricel Popa primarului Mihai Chirica.

Mai mult, președintele PSD Iași susține că de fapt edilul nici nu a plecat în concediu și că Mihai Chirica este în Iași și participă la diverse evenimente.

Liderul PSD Iași mai spune că municipiul are doi viceprimari și că după ce prefectul a emis ordinul de încetare a mandatului de consilier deţinut de Gabriel Harabagiu, primarul Chirica are varianta ca pe perioada concediului său să-i dea prerogativele viceprimarului Radu Botez, membru ALDE.

“După lege, automat vine Botez viceprimar, nu e nici o problemă. Dar nu blocăm lucrurile”, a adăugat Maricel Popa.

Vineri, prefectul de Iași a anunțat că a semnat ordinul de încetare a mandatului de consilier pentru Gabriel Harabagiu, după ce acesta a fost exclus din PSD.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Mesajul lui Maricel Popa către Chirica în telenovela cu Harabagiu: “Mihăiță, hai să facem treabă pentru Iași””

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)