TAROM a inaugurat azi cursa Iași-Timișoara. O veste bună: Pe site-ul TAROM se găsesc bilete și la 18 euro sau la 21 de euro pe sens

Compania TAROM a lansat azi ruta Iași-Timișoara, cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână. Evenimentul de lansare al primei curse a avut loc la aeroportul din Iași, în prezența directorului general TAROM Werner Wolff, a șefului Consiliului Județean, Maricel Popa și a conducerii aeroportului. De asemenea, la eveniment a fost invitat și un ansamblu folcloric local. Interesant, de la București au venit vreo 15-20 jurnaliști, semn că TAROM vrea să promoveze noua rută.

Vor fi patru curse tur-retur pe săptămână între Iași și Timișoara (luni, miercuri, joi și duminică).

Pe site-ul companiei, prețul unui bilet este de câteva zeci de euro, însă există bilete și la 18,33 euro (exemplu: 18 aprilie, plecare din Timișoara pe 23 sau 25 aprilie) sau la 21,32 euro (plecare din Iași pe 16, 18 sau 19 aprilie).

“Ne bucurăm că inaugurăm această cursă mult așteptată și că primele zboruri sunt pline. Ne propunem să unim România”, a spus Werner Wolff.

Zborurile vor fi efectuate cu avioane de tip ATR, cu 48 de locuri.

De la Iași au existat zboruri directe către Cluj și Timișoara până în luna februarie a acestui an, efectuate de companie BlueAir, însă acestea au fost suspendate, pe fondul unor “fricțiuni” create de aeroportul din Timișoara.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)