Se reaprinde scandalul între Chirica și PSD. Primăria cere PSD Iași să evacueze sediul de pe Ștefan cel Mare. Maricel Popa: O răzbunare

Primăria Iași cere filialei județene a PSD să elibereze sediul în care funcționează organizația, întrucât social-democrații ar fi făcut lucrări de reparații în imobil fără acordul municipalității.

Oamenii lui Mihai Chirica au trimis pe 20 aprilie o notificare filialei PSD Iași, în care organizația este înștiințată despre încetarea contractului de închiriere și obligația acesteia de a elibera spațiul în termen de 30 de zile.

Potrivit primăriei, nepredarea spațiului în 30 zile de la data notificării, adică până pe 20 mai, atrage suportarea de către PSD Iași a prejudiciului cauzat primăriei.

În replică, liderul PSD Iași Maricel Popa a afirmat că este vorba despre un act de răzbunare al primarului Mihai Chirica la adresa PSD, după ce edilul a fost exclus din partid la începutul acestui an.

„Este un act copilăresc, răzbunător. Mihai Chirica era în PSD când au început lucrările. Lui doar asta îi place, cancanuri, scamatorii, artificii, în loc să se ocupe de proiectele Iaşului“, a spus Maricel Popa.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)