Zboruri directe de la Iași spre Istanbul și Frankfurt? Directori de la Turkish Airlines și Lufthansa vin la Iași pentru a discuta despre aceste rute

Directori din cadrul Turkish Airlines și Lufthansa vor fi prezenți luna asta la Iași, a anunțat șeful CJ Iași Maricel Popa joi seară la TeleM, în cadrul emisiunii Linia Întâi.

Cele două companii aeriene vor discuta cu șefii de la aeroport și cu cei din CJ posibilitatea deschiderii unor rute directe între Iași și Istanbul, respectiv între Iași și Frankfurt. Cei de la Turkish vor fi prezenți chiar mâine la Iași, iar cei de la Lufthansa vin peste câteva săptămâni.

“Vrem să avem legătură directă măcar cu un hub internațional. Dacă vor fi ambele este și mai bine“, a spus Maricel Popa.

Șeful CJ a mai precizat că peste câteva zile se va face și anunțul oficial privind venirea la Iași a companiei aeriene Fly Ernest, care va introduce din iunie zboruri directe către Verona și Cuneo.

“Lucrurile se mișcă la aeroport. Tarom inaugurează în iunie Iași-Cluj. Wizz Air va deschide din iulie șapte noi rute externe. Blue Air continuă de asemenea extinderea pe Iași, probabil că se vor anunța noi curse anul acesta“, a declarat Maricel Popa.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)