Gemini CAD Systems se pregătește pentru târgul de tehnologie auto de la Stuttgart: “Reprezentăm România într-un mediu hiper-competitiv. Vrem să iasă bine“

Compania Gemini CAD Systems din Iași se pregătește intens pentru marele târg de tehnologie auto de la Stuttgart. Automotive Interiors Expo din orașul german este programat la începutul lunii iunie.

A fost bătut în cuie planul final de construcție a standului firmei ieșene (foto), evenimentul de la Stuttgart fiind unul extrem de important pentru companiile care activează în acest domeniu.

“Lansăm, în premieră absolută pentru piața mondială de automotive, o soluție de optimizare a consumului de materie primă bazată pe tehnologia GP-GPU (General-purpose computing on graphics processing units). Totodată, mergem cu un echipament de tăiat cu jet de apă la ultra-înaltă presiune și un scanner de piele naturală, cele mai avansate tehnologii de tipul acesta de pe piață. Evident, totul e gândit și dezvoltat aici, la Gemini CAD Systems Development Center Iași. În plus, reprezentăm România într-un mediu hiper-competitiv, unde toată lumea se uită la cât de performanți suntem. Așa că vrem să iasă bine. Și, ca de obicei, va ieși bine“, susțin reprezentanții companiei ieșene.

Compania Gemini CAD Systems a fost înființată în anul 2004, cei care au pus bazele firmei fiind doi ieșeni, Traian Luca și Mihai Mitrică. Afacerea a crescut an de an, astfel că numărul de angajați a trecut de 120.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)