Moment prost ales de PSD Iași: Elogii la adresa premierului Dăncilă, chiar în timpul marșului pentru autostradă

PSD Iași a ieșit sâmbătă după-amiază cu un comunicat, în care își arată sprijinul pentru Viorica Dăncilă. Momentul este prost ales, pentru că taman sâmbătă are loc marșul motorizat către București pentru autostradă. 300 de mașini au fost implicate în total pe traseu, iar la București vor ajunge probabil în cursul serii 100 de autovehicule.

PSD Iași consideră drept incalificabil ultimul demers al preşedintelui PNL, Ludovic Orban, social-democrații susținând că acțiunea șefului liberal privind sesizarea depusă la PCCJ pune în pericol statul de drept, siguranța națională și aduce grave prejudicii de imagine ţării.

PSD Iaşi îşi arată susţinerea, într-un comunicat de presă, pentru Guvernul României condus de premierul Viorica Dancilă.

“În contextul ultimelor evenimente politice din ţara noastră, suntem neplăcut surprinşi de atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis şi a liderilor PNL, care, fie au început campania electorală, fie doresc destabilizarea României. Considerăm drept incalificabil ultimul demers al preşedintelui PNL, Ludovic Orban, realizat sub atenta monitorizare a preşedintelui Klaus Iohannis, care pune în pericol statul de drept, siguranţa naţională a României şi aduce grave prejudicii de imagine ţării”, se arată în comunicatul PSD Iași.

Social-democrații ieșeni precizează că datele statistice furnizate de Eurostat şi Institutul Naţional de Statistică arată că economia continuă să rămână pe un trend ascendent, iar românii, “cu adevărat trăiesc mai bine decât în decembrie 2016, atunci când PSD a început implementarea Programului de guvernare”.

“Reuşitele acestui program au atras se pare atenţia opoziţiei, dar şi a preşedintelui Klaus Iohannis, şi-a făcut un scop din a distruge echilibrul şi bunăstarea create de guvernarea PSD”, se mai spune în comunicatul PSD Iași.

Totodată, social-democrații speră ca PSD să rămână unit, astfel încât  să ducă “la bun sfârşit cel mai amplu Program de guvernare implementat în România”.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)