Proiect interesant pe zona de turism: Wise.travel se lansează la Iași. Platforma include 180.000 de unități de cazare din întreaga lume

Fundația ”Alături de Voi” România va lansa mâine, 24 mai, 2018, ora 18.00, în locația BHB (fostul Corner Pub, Podu Ros), cel mai nou produs de economie socială – aplicația web WISE.travel. Evenimentul va marca și împlinirea a 16 de activitate a fundației, prin care a adus o schimbare în bine în viața a peste 150.000 de copii și tineri din grupuri defavorizate din România.

Potrivit unui comunicat al Fundației Alături de Voi, WISE.travel, sub sloganul ”Do good travelling!” își propune să pună într-o singură platformă online, tot ceea ce ai nevoie pentru a călători la cel mai bun preț și a sprijini în același timp pe cei din jur. WISE.travel oferă mai mult decât o agenție clasică de turism, printr-o platforma online superioară.

Orice achiziție ajută o cauză socială, pentru că WISE.travel împarte profitul cu organizația non-profit pe care alegi să o susții, fără costuri suplimentare pentru călător. Pentru orice serviciu achiziționat de fiecare călător, WISE.travel direcționează 50% din comisionul agenției către ONG-ul dorit. Mai mult, împreună cu ONG-urile membre, WISE.travel dezvoltă și promovează activități de economie socială în care implică turiștii pentru o experiență de neuitat și generare de venituri suplimentare pentru programele sociale, educaționale ale ONG-urilor.

”Plecând de la experiența de peste 10 ani pe care o avem în domeniul economiei sociale, am creat un produs inovator în domeniul turismului. Lansăm aceasta aplicație online în luna mai, declarată prin lege luna economiei sociale și la aniversarea a 16 ani de ADV România. WISE.travel aduce pe aceeași platformă, persoane care călătoresc în interes personal sau de business, ONG-uri care au nevoie de finanțare și companii care folosesc produse travel inclusiv pentru motivarea suplimentară a angajaților. Platforma nu oferă doar prețuri mici, ci direcționează 50% din comision către ONG-ul dorit și promovează serviciile oferite de întreprinderile sociale din întreaga lume, în care călătorii se pot implica. De exemplu:  experiențe de voluntariat, turul orașului alături de voluntari dintr-un ONG local,  să servească masa la un restaurant social sau să cumpere suveniruri dintr-o întreprindere socială. WISE.travel promovează un consum responsabil în care achiziția realizată contribuie la generarea de ”mai mult bine” pentru cei din jur”, a declarat Angela Achiței, Președinte ADV România.

Platforma include peste 180.000 de unități de cazare în întreaga lume (majoritatea cu posibilitate de rezervare/anulare gratuită), peste 14.000 activități, vacanțe predefinite cu reduceri de până la 50%, peste 22.000 de autoturisme de închiriat, sugestii de zbor și 1.780 de ONG-uri care dezvoltă comunități locale. Urmează să fie integrate bilete la evenimente sportive și concerte, croaziere și pachete turistice.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)