Deputatul de Iași Nicolae Bănicioiu și-a anunțat plecarea din PSD. Reacție dură a PSD Iași: “Nici un moment n-a făcut cinste organizației”. 2 întrebări pentru cei din PSD Iași

Deputatul de Iași Nicolae Bănicioiu și-a anunțat plecarea din PSD, urmând a activa în Pro România, formațiunea lui Victor Ponta.

„Am luat decizia de a fi alături de colegii mei din guvernarea Ponta, guvernare în care noi am făcut multe lucruri bune şi cu care am câştigat alegerie din 2016. Supărarea mea faţă de conducerea partidului este cunoscută, lipsa de consecvenţă şi deprofesionalizarea continuă. Nu mai pot fi părtaş cu toate aceste lucruri pe care le induce domnul Dragnea, distruge PSD, cum unii prevedeau acum ceva vreme”, a declarat Bănicioiu.

La câteva ore după anunțul lui Bănicioiu, PSD Iași a ieșit cu un comunicat, în condițiile în care fostul ministru al Sănătății este parlamentar de Iași.

”Nu ne face plăcere să o spunem, dar niciun moment nu a făcut cinste organizației de la Iași. Nu a participat la nicio ședință internă și nu a demarat sau susținut niciun proiect pentru județul Iași. Am încercat în permanență să rezolvăm intern aceste aspecte și am crezut în conectarea acestuia, la un moment dat, la proiectele Iașului, îndeosebi la cele care priveau sistemul de sănătate. Trebuie să o spunem acum, clar și răspicat, că domnul Bănicioiu a fost animat doar de dorința de a obține statul de parlamentar. De altfel, a și apărut pe listele PSD Iași doar pentru că a fost și este prietenul lui Mihai Chirica, președintele de organizație de atunci și al lui Victor Ponta”, precizează conducere PSD Iași.

Două întrebări pentru cei din PSD Iași:

  1. Că Bănicioiu n-a făcut nimic ca deputat de Iași asta nu e o noutate, dar de ce l-a păsuit PSD Iași vreme de un an și jumătate?
  2. De ce nu i-a fost retras sprijinul politic? Pentru că era util cauzei, adică asigura un vot în Parlament pro-PSD?
Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)