Gemini CAD Systems a lansat o tehnologie în premieră mondială la prestigiosul târg de la Stuttgart: Ești respectat în lumea asta super-competitivă dacă ai soluții complete pentru fabricile clientului

Pentru ieșenii de la Gemini CAD Systems, ziua de joi a fost ultima petrecută la Automotive Interiors Expo 2018 – Stuttgart, cel mai important târg european pentru interioare auto.

Compania ieșeană a lansat la prestigiosul târg din Germania o tehnologie în premieră mondială, respectiv optimizarea consumului de piele naturală în industria automotive.

“Am lansat o tehnologie în premieră mondială, am discutat cu mari producători auto despre viitoare colaborări. Și, din nou, am primit confirmarea lucrurilor pentru care ești respectat în lumea asta super competitivă: faci tehnologie proprie, ai o soluție completă pentru fabricile clientului și, pur și simplu, ești bun în ceea ce faci”, au scris cei de la Gemini CAD Systems pe pagina de facebook a companiei.

Interesant, echipa de la Gemini CAD Systems a postat zilnic detalii cu privire la pregătirile pentru amenajarea standului.

“Ziua 4. În sfârșit, ziua de show! Târgul a început la 10 AM, primul lead de vânzări (care s-ar putea dovedi și cel mai important client de aici) a apărut la 10.03. Apoi, vreme de vreo câteva ore, nimeni din echipă n-a avut timp să respire. Semn bun că merită din plin efortul să fim aici. Cel mai simpatic trofeu al zilei: o carte de vizită a directorului de producție de la un faimos brand de hypercars, interesat să afle mai multe despre tehnologia dezvoltată de Gemini CAD Systems Development Center Iași”, au precizat reprezentanții firmei ieșene.

Potrivit celor de la Gemini CAD Systems, oamenii din companie care merg la târguri știu regula de aur: “Te pregătești 110% ca să faci față neprevăzutului. Că sigur apare ceva cu totul extra-mega-extraordinar, să-ți tulbure feng-shui-ul”.

Totul a fost în regulă până la urmă, iar firma ieșeană se întoarce de la târgul german cu reușita lansării unei noi tehnologii, în premieră mondială.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)