Marius Bodea: Modificările la Codul Penal îi vin mănușă lui Chirica: Ar scăpa de pachetul de scheleți cu abuzurile urbanistice pe care le-a patronat

Liderul filialei ieșene a PNL, deputatul Marius Bodea, susține că unul dintre beneficiarii modificărilor la Codul Penal este primarul Mihai Chirica, intrucât “ar scăpa de pachetul de scheleți pe care îl are în acest moment în urma abuzurilor urbanistice pe care le-a patronat“.

Liberalul Marius Bodea afirmă, într-un comunicat de presă, că modificările la Codul Penal, dezbătute în aceste zile în Parlament, care vizează abuzul în serviciu, îl avantajează și pe actualul primar Mihai Chirica.

“Modificarea îi vine pe  tavă primarului Mihai Chirica, falsul disident PSD, cel ce a fost însă propus pentru această candidatură de însuși Liviu Dragnea. Acesta a aprobat, în ultimii trei ani, foarte multe autorizații de construire ilegale. Dacă aceste modificări la Codul Penal rămân valabile și vor deveni lege, primarul Mihai Chirica scapă de un pachet de scheleți pe care îi are în acest moment, în urma abuzurilor urbanistice repetate pe care le-a patronat. Autorizațiile ilegale emise pentru prietenii săi samsari imobiliari care au participat la cumătria sa vor fi albite, chiar dacă acești beneficiari câștigă milioane de euro de pe urma semnăturii primarului. Faptul că acești samsari imobiliari, ce au devastat fața orașului nostru in acești ani, nu sunt rude ale primarului Mihai Chirica, îl scapă de posibila răspundere penală“, afirmă liderul ieșean al PNL, Marius Bodea.

El adaugă că în acest fel, Mihai Chirica ar deveni unul dintre beneficiarii  “Raiului infractorilor” pe care îl pregătește PSD-ALDE.

“Pentru această bucurie personală, mă aștept ca Ministrul Justitiei, ieșeanul Tudorel Toader, sa primească, la propunerea domnului Chirica, titlul de cetățean de onoare al Iașului”, adaugă Bodea.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)