Moment penibil la Iași: Cum s-au băgat în seamă trei parlamentari PSD la conferința de presă a ministrului Sănătății. Plus poză de grup la ieșirea din Palatul Culturii

Ministrul Sănătății Sorina Pintea s-a aflat vineri la Iași. La Palatul Culturii a fost prezentat draftul studiului de fezabilitate al noului spital regional de urgențe, la eveniment fiind prezenți și reprezentanți ai Băncii Europene de Investiții, dar și șefi din administrația locală.

La ora 11.30, s-a desfășurat o conferință de presă, la care au luat parte ministrul Sorina Pintea, Maricel Popa (șeful CJ), dar și musafirii europeni. În celălalt capăt al sălii, în picioare, s-au aflat în permanență trei dintre parlamentarii de Iași ai PSD: Vasile Toma, Vasile Cîtea și Silviu Macovei. Tot în picioare a stat și ministrul ieșean de la Comunicații, Bogdan Cojocaru.

Veselia grupului aleșilor ieșeni a fost atât de mare, încât la un moment dat jurnaliștii i-au rugat să se liniștească pentru a auzi ce spune ministra Pintea.

Imediat după conferință, cei trei parlamentari PSD plus ministrul Cojocaru au talonat-o pe ministra Sănătății, iar la ieșirea din Palatul Culturii s-au fotografiat împreună.

După ce au mutilat Legile Justiției, parlamentarii ieșeni ai PSD încearcă să se agațe de proiectul spitalului regional. Chiar dacă n-au nici un merit în derularea investiției.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)