Independentul Postolache s-a înscris în USR: Nu vreau funcții, nu vreau să candidez la ceva

Fostul candidat independent la Primăria Iași, Andrei Postolache, care a obținut 14 la sută la alegerile locale din 2016, s-a înscris în USR. El a precizat că nu vrea funcții în partid, ci va activa ca simplu membru.

Andrei Postolache susține că și-a depus adeziunea la USR, afirmând totodată că partidul Pentru Iași, înregistrat la Tribunal după alegerile locale din 2016, nu mai există.

“Nu doresc, în sine, o carieră politică și nici nu mă văd în administrație ca activitate principală. Urăsc birocrația, mă sufocă. Ideile mele sunt prea radicale pentru opinia majorității, și să mă dau cu centrul nu pot. Da, sunt consilier local independent în Iași, voi mai fi încă doi ani, și fac tot ce pot, mă duc la ședința lunară, la comisii, ridic probleme, propun soluții, vin cu sugestii, îmi fac treaba și iubesc să pot ajuta orașul in acest fel, dar aici se oprește. Să vină data viitoare alții, eu unul pot contribui mult mai bine, mai eficient și mai cu impact la creșterea orașului meu din afara administrației“, a scris consilierul Andrei Postolache pe pagina lui de facebook.

El mai spune că nici nu poate abandona lupta împotriva PSD-ALDE, pentru că vrea să trăiască liber în această țară.

“Mi-am depus adeziunea la USR. Dacă mă vor primi, mă duc acolo să fiu simplu membru. Nu vreau funcții în partid, nu vreau să candidez la ceva, nu vreau să fiu în față, dar vreau să fiu acolo, prezent, în oastea mare, și voi ajuta când și cu ce pot. Asta e marea diferență față de 2016, acum este o alternativă, la nivel național, cu care poți să votezi. Da, nu e USR fără greșeală, nu e perfect, enervanți de-a binelea au putut fi uneori, sigur, dar e ceva care nu e doar răul cel mai mic. E ceva bun“, adaugă Andrei Postolache.

La alegerile locale din 2016, Andrei Postolache a candidat atât la primăria Iași, cât și la Consiliul Local, obținând aproximativ 14 la sută din voturi.

Partidul Pentru Iași sub sigla căruia dorea să candideze a fost înregistrat oficial după scrutinul din 2016, astfel că Postolache a candidat ca independent. La ultimele alegerile parlamentare, Pentru Iași a decis să sprijine candidații USR.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)