Liderul UNPR Iași acuză cârdășia dintre șeful CJ și BZI: Au fost puse tunurile pe mine și pe familia mea

Afirmații tari făcute azi de liderul ieșean al UNPR, Mircea Manolache, consilier județean. El l-a atacat într-o conferință de presă pe șeful CJ Maricel Popa, acuzându-l de cârdășie cu BZI. Manolache susține că “scoaterea sa forțată de la ATOP se datorează unor oameni din spatele ziarului de șantaj“.

“Au fost puse tunurile pe mine și pe familia mea, pentru că mi-am permis să spun lucrurilor pe nume. Fac apel la oamenii de afaceri ieșeni să nu mai cotizeze la acest ziar“, a spus Manolache.

Liderul UNPR Iași adaugă că în curtea spitalului de Neurochirurgie (unitate medicală din subordinea CJ) este amenajată o farmacie și că pentru a face loc construcției au fost tăiați câțiva copaci. Manolache afirmă că în spatele afacerii ar fi de fapt BZI.

“Am sesizat instituțiile statului român. Pentru faptul că mi-am permis să vorbesc despre farmacia din curtea spitalului, am început să primesc telefoane. Mi s-a spus să stau cuminte“, a mai precizat consilierul județean.

Manolache consideră că Maricel Popa este un președinte de CJ slab, pentru că după alegerile din 2016, ca lider județean PSD, n-a știut să profite de conjunctura politică.

“Avea primăria Iași, CJ-ul, 63 de primării în județ din 89 posibile. Vea guvernul șI Parlamentul. Iașul trebuie să fie asaltat de investiții, dar nu s-a întâmplat nimic. Maricel Popa conduce Iașul doar cu numele“, a mai spus Mircea Manolache.

El a prezentat în conferința de presă și o fotografie din toamna anului 2017, în care Maricel Popa apare alături de Ghiocel Asimionesei, liderul UNPR susținând că din acel moment șeful CJ n-a mai fost atacat în gazeta respectivă.

“Eu îmi duc crucea până la capăt, nu cedez șantajului, indiferent ce se va întâmpla“, a adăugat Manolache.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)