Fumigene și vuvuzele la turneul de fotbal al companiilor IT din Iași. Cine a câștigat trofeul și care sunt detaliile din culise

15 echipe au participat la turneul de fotbal al companiilor IT din Iași. Printre echipele care au luat startul s-au numărat Amazon, Conduent. Oracle și NESS, toate nume sonore pe piața IT ieșeană.

Campionatul s-a întins pe durata a două luni, iar finala a avut loc zilele trecute. A câștigat BSS ONE, echipă care a trecut în finală, cu 2-1, de Harte Hanks. Finala mică, care s-a disputat între Optymyze și Conduent, a fost extrem de disputată și s-a decis doar după lovituri de departajare. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 3-3, dar la penalty-uri au câștigat cei de la Optymyze.

“Toți jucătorii sunt angajați în companiile respective. Am avut arbitri de liga a treia și a patra. Meciurile au fost spectaculoase și s-au jucat seara, după ce oamenii terminau treaba. Au fost prezente și galeriile, ba chiar s-au folosit fumigene și vuvuzele“, a spus Alexandru Niculăiță, organizatorul competiției, angajat la rându-i la una dintre companiile ieșene de IT.

La ediția viitoare, foarte probabil vor lua parte 20 de echipe, dar intenția este să fie organizată o competiție și pe parcursul iernii.

“Sigur că au existat și orgolii, am avut și două cartonașe roșii de-a lungul turneului, pentru că la meciuri lumea se mai și enervează. Dar a ieșit ceva frumos, iar oamenii s-au simțit foarte bine“, a adăugat Niculăiță.

Afaceri, Sport

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)