Ieșenii de la Junior&Family Dental Center se extind în București. Investiția se ridică la 300.000 de euro. Urmează Cluj și Timișoara

Junior&Family Dental Center, parte a grupului de firme condus de antreprenorul ieșean Dan Drăghici, continuă strategia de extindere prin noua clinică din București. Valoarea totală a investiției s-a situat la aproximativ 300.000 de euro.

Junior&Family a pornit în 2013, în Iași, ca o clinică destinată cu predilecție copiilor, extinzând serviciile stomatologice și la nivelul adulților. Ulterior a început dezvoltarea lanțului de clinici, care numără astăzi trei puncte de lucru – două în Iași și unul în București. Toate unitățile sunt prevăzute cu spații extinse de joacă și oferă servicii de consiliere psihologică împotriva fobiei de medicul stomatolog.

În clinicile Junior&Family au fost tratați în acest an circa 2.500 de pacienți, cu un număr de aproximativ 14.000 de programări onorate. Estimarea pentru București, până la finalul anului, este de 800 de pacienți.

Pentru acest an, reprezentanții Junior&Family Dental Center își propun afaceri de 600.000 de euro la nivel de lanț, respectiv venituri de 200.000 de euro în București. Pentru viitor este vizată deschiderea unor noi clinici proprii în orașe precum Cluj-Napoca sau Timișoara.

„Am intrat pe piața din București, cea mai competitivă la nivel local, cu toată încrederea că vom duce mai departe ceea ce am pornit la Iași – servicii stomatologice de cea mai bună calitate.  Având acces la resursele comune ale grupului nostru de firme, mai ales la cele ale laboratorului de tehnică dentară, putem oferi servicii calitative, cu o durată de execuție redusă, la un preț competitiv”, declară Dan Drăghici, fondator Junior&Family Dental Center.

Despre Junior & Family Dental Center

Junior & Family Dental Center acoperă o gamă extinsă de servicii, de la stomatologie generală până la ortodonție, implantologie și consiliere psihologică. Prezente în Iași și în București, clinicile Junior & Family folosesc cele mai noi tehnologii din aria tehnicii dentare.

Clinicile Junior & Family sunt deținute de către Dan Drăghici, proprietarul Drăghici Dental, unul dintre cele mai mari laboratoare de tehnică dentară din țară. Cu o echipă de 70 de tehnicieni, laboratorul deserveşte aproximativ 400 de medici din 10 judeţe ale ţării şi Bucureşti.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)