Lucrurile au înțepenit la Aeroportul Iași: La trei luni de la preluarea funcției, directorul Bulgariu n-a prezentat nici un proiect concret. PATRU ÎNTREBĂRI

Aeroportul din Iași se hrănește din proiectele realizate în trecut. În luna mai a acestui an a fost instalat noul director general la Aeroport, însă deocamdată nu e clar când și din ce bani se va continua modernizarea Aeroportului.

Pe 14 mai, Cătălin Bulgariu a preluat oficial funcția, iar de la momentul semnării contractului avea la dispoziție 60 de zile pentru a veni în fața Consiliului de Administrație cu un plan managerial. Bulgariu s-a prezentat în fața membrilor CA în două rânduri, însă de fiecare dată planul său a fost respins. Cu alte cuvinte, n-a reușit să vină cu ceva coerent. Și mai frumos este că nu putem vorbi de vreo ostilitate a Consiliului de Administrație, ci pur și simplu proiectul lui Bulgariu a fost unul jalnic.

Suntem pe finalul verii și încă nu știm ce propune noua conducere de la Aeroport. În discuție sunt două variante: fie continuarea modernizării pe actualul amplasament, fie construirea unui nou terminal pe partea cealaltă a pistei. Varianta a doua înseamnă practic un nou aeroport, costurile în acest caz fiind mult mai mari.

PATRU ÎNTREBĂRI

1. Când va prezenta directorul Cătălin Bulgariu noul proiect de la Aeroport?

2. Câți bani sunt necesari, când vor demara lucrările și care sunt sursele de finanțare?

3. Direcția Tehnică de la Aeroport a pierdut vara asta doi oameni de bază. Inclusiv directorul tehnic (selectat chiar de actuala conducere) a preferat să plece în concediul pentru creșterea copilului.

4. Ce are de spus șeful CJ Maricel Popa vizavi de ceea ce se petrece la Aeroport? În momentul în care girezi noua conducere de la Aeroport, ești responsabil de tot ce se petrece acolo.

Administratie

Comentarii

Un comentariu to “Lucrurile au înțepenit la Aeroportul Iași: La trei luni de la preluarea funcției, directorul Bulgariu n-a prezentat nici un proiect concret. PATRU ÎNTREBĂRI”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)