Vor fi organizate alegeri la șefia PSD Iași. Maricel Popa: “Este bine că se fac, chiar eu am cerut. Voi candida”

În 11 filiale județene PSD conduse de lideri interimari vor fi organizate alegeri pentru funcția de președinte, au decis sâmbătă la Neptun, membrii Comitetului Executiv Național al partidului. Printre organizațiile în care se vor face alegeri se numără și cea de la Iași.

Liderul interimar al filialei județene Iași Maricel Popa a declarat că va fi stabilit un calendar al alegerilor în perioada imediat următoare, precizând că este un susținător al ideii de organizare a conferințelor județene în filialele conduse de interimari.

“Vom decide în Biroul Permanent Județean, apoi în Comitetul Județean acest calendar. Vom da drumul repede, conferința județeană va fi organizată până la finele anului”, a declarat Maricel Popa.

El a spus că va candida la conferința județeană pentru postul de președinte al PSD Iași.

“Este foarte bine că se fac aceste alegeri, chiar eu am cerut. Așa este normal, trebuiau organizate chiar mai repede. Avem nevoie de stabilitate și de consolidare a filialei”, a mai spus Maricel Popa.

El a precizat că nu se teme de competiție și că ar fi bine dacă ar exista mai mulți pretendenți la șefia filialei județene.

Întrebat dacă vor fi organizate alegeri și la organizația municipală Iași a PSD, unde există de asemenea un interimat, după excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, Maricel Popa a răspuns că este foarte posibil, dar că această chestiune va fi analizată.

Maricel Popa ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean Iași, iar din februarie 2017 este și președinte interimar al filialei județene PSD Iași, după ce fostul lider al organizației, Mihai Chirica a fost exclus din toate funcțiile deținute în partid, ca urmare a criticilor formulate la adresa lui Liviu Dragnea pe tema OUG13.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)