Chirica dă târcoale partidului lui Ponta. Ce le-a spus primarul participanților la reuniunea Pro România de la Iași

Primarul Mihai Chirica oferă un semnal privind viitorul său politic. El a participat vineri la ședința regională a partidului Pro România, desfășurată la Iași, în calitate de invitat, afirmând că la un moment dat se va înscrie în “partidul cel mai favorabil Iașului“.

Liderul Pro România Victor Ponta a spus în fața celor prezenți în sală că Mihai Chirica a acceptat să fie prezent ca invitat, dar că și-ar dori ca primarul să devină membru al acestei formațiuni politice.

La rândul său, Mihai Chirica a precizat că se bucură să vadă în sală mulți membri de la filiala municipală a PSD, însă nu le-a spus celor prezenți că se va înscrie în Pro România.

Chiar în timpul ședinței Pro România de la Iași, Victor Ponta și Mihai Chirica s-au retras într-o altă încăpere de la hotelul unde s-a desfășurat reuniunea, unde au discutat timp de 20 minute.

Întrebat ulterior de jurnaliști dacă intenționează să se înscrie în Pro România, Mihai Chirica a evitat un răspuns clar, însă a precizat că “democrația se bazează pe partide serioase și că la un moment se va înscrie într-o formațiune“.

“Rămâne să vedem și care este partidul cel mai favorabil Iașului“, a spus Mihai Chirica, înainte de a părăsi hotelul unde a avut loc ședința Pro România.

Victor Ponta a afirmat că încearcă să-l convingă pe Chirica să vină la Pro România, însă a precizat că edilul ieșean poate să rămână și independent, după modelul Sorin Oprescu la București.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)