La împlinirea a 10 ani de existență, compania Adservio anunță extinderea pe plan extern. Platforma are deja 200.000 de utilizatori

Adservio, platforma de management educațional nr. 1, a aniversat vineri, 12 octombrie, primii 10 ani de activitate, alături de profesori, directori, inspectori școlari, părinți și elevi, dar și reprezentanți ai autorităților locale și parteneri.

Alexandru Holicov, CEO & Founder Adservio (foto) a vorbit despre momentele cheie în dezvoltarea platformei și a anunțat mai multe proiecte: integrarea unui instrument complex de generare a orarului, lansarea aplicațiilor native pentru iOS, Android și Windows până la finalul acestui an și internaționalizarea aplicației începând cu anul 2019, alături de partenerul Telekom Romania.

Despre parteneriatul strategic încheiat între cele două companii în urmă cu doi ani a vorbit Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial – Segment Business România. Planul comun de a implementa platforma Smart Edu în cât mai multe școli din România și extinderea în cele 13 țări europene din grupul Deutsche Telekom a fost confirmat de Ovidiu Ghiman.

Primii 10 ani de Adservio în cifre:

* În anul școlar 2017-2018

Cum a ajutat procesul de digitalizare în cei 10 ani

În cadrul evenimentului a avut loc o gală de premiere și 10 categorii de premii și-au desemnat câștigătorii:

Premiul Școala Adservio de 10 - Liceul Teoretic Vasile Alecsandri Iași, școala unde a avut loc prima implementare, fiind și printre primele școli din lume care au început utilizarea unei astfel de platforme.

Premiul Elevul Adservio de 10 – Dinu Petruț, unul dintre elevii Adservio care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie 2018. Petruț este pasionat de literatură și deși e foarte tânăr a publicat deja 3 cărți

Premiul Profesorul Adservio de 10 – Ramona Șerban, profesoară de limba și literatura română la Școala Gimanzială nr. 11 din Buzău. Doamna Șerban a fost votată de către elevi în cadrul campaniei Profesorul de 10.

Premiul Părintele Adservio de 10 - Cornelia Zlotea, unul din părinții Adservio care s-a implicat în promovarea beneficiilor platformei în rândul părinților.

Premiul Directorul Adservio de 10 - Marcel Bartic, directorul școlii Little London. Domnul Bartic este mai mult decât unul dintre directorii Adservio, este una dintre persoanele care crede cu adevărat și promovează misiunea Adservio, aceea de a inova educația.

Premiul Secretarul Adservio de 10 - Adina Holban, secretar în cadrul școlii Aletheea. Doamna Holban este unul dintre secretarii care oferă feedback constant și constructiv și ajută la îmbunătățirea platformei.

Premiul Personalitatea Adservio de 10 – Felix Tătaru, Președintele International Advertising Association, fondator GMP Group și unul dintre inițiatorul proiectului SuperTeach.

Premiul Businessman Adservio de 10 - Dragoș Anastasiu, CEO Eurolines, Președinte al Camerei de Comerț Româno-Germane și inițiator SuperTeach.

Premiul Primarul Adservio de 10 - Constantin Toma, primarul municipiului Buzău. Domnul Toma a susținut implementarea plaformei Adservio în 7 din unitățile de învățământ din localitate.

Premiul Orașul Adservio de 10 – Alba Iulia a devenit la finalul anului 2017 primul oraș Smart School în care toate cele 18 școli folosesc Adservio, prin intermediul parteneriatului cu Telekom Romania.

Despre Adservio

Compania Adservio a fost înființată în anul 2008 în Iași, fiind prima care a dezvoltat o platformă de management educațional în România. Adservio este, în prezent, lider de piață la nivel național, fiind utilizată de peste 200.000 de părinți, elevi, profesori, directori, diriginți, secretari și reprezentanți ai Inspectoratelor Școlare din 23 de județe. După 8 ani de activitate pe plan național, aplicația a devenit utilizată și în Republica Moldova. Din 2016, platforma Adservio este implementată la nivel național prin intermediul Telekom Romania, în baza parteneriatului strategic semnat între cele două companii.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)