Grupul Autonom, cu filială puternică la Iași, și-a dublat cifra de afaceri în acest an. Joi, Autonom va organiza Iași Elite Business

Dan Ştefan, managing partner al Autonom, grup care oferă servicii de închirieri de maşini, leasing operaţional, transferuri cu şofer şi închiriere de echi­pa­mente, esti­mea­ză pentru 2018 o cifră de afaceri la nivel de grup de peste 50 de milioane de euro, dublu faţă de anul precedent.

Potrivit Ziarului Financiar, evoluţia este determinată de extinderea portofoliului de clienţi, creşterea flotei, oferirea de noi servicii, precum şi achiziţia de noi companii din sectorul mobilităţii.

„Printre cele mai importante realizări ale companiei în acest an se numără achiziţia diviziei de leasing operaţional din cadrul Băncii Transil­va­nia, BT Operational Leasing, dar şi în­ce­perea parteneriatului cu BERD pentru o fi­nan­ţare de 5 mil. euro“, a spus antre­pre­norul pen­tru ZF.

Autonom are la Iași una din cele mai puternice filiale din țară. Joi 22 noiembrie, grupul Autonom va organiza Iași Elite Business, eveniment adresat liderilor comunității locale de afaceri.

La ediția de anul trecut a fost prezent la IașI Tibi Ușeriu, câștigător de trei ori a ultramaratonului de la Polul Nord, o cursă epuizantă de 600 de kilometri.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)