Omul care organizează DENTAL FUTURE la Iași: Anul trecut am pornit cu o oarecare inconștiență, ediția a doua este testul nostru de anduranță

Dan Drăghici, manager al grupului de firme Drăghici Dental, susține într-un interviu pentru thetrends.ro că ediția a doua DENTAL FUTURE va fi testul de anduranță pentru organizatori. Potrivit lui Drăghici, evenimentul va arăta capacitatea inițiatorilor de a-i oferi stabilitate și de a-l plasa în calendarul anual al evenimentelor de profil.

“Prima ediție a oricărui eveniment este întotdeauna cea mai frumoasă, mai ales că noi am pornit la drum cu o oarecare inconștiență, dorind să reunim o seamă de prieteni într-un eveniment care să reflecte întru totul felul în care vedem noi lucrurile, adică mai detașat și cu foarte multă pasiune. Altfel, în 2018, DENTAL FUTURE a reunit peste 200 de participanți, parteneri și colaboratori. La eveniment au participat 12 speakeri din 8 țări, respectiv Luxemburg, Italia, Grecia, Ungaria, Germania, Spania, Coreea de Sud, alături de specialişti români cu vizibilitate europeană. Cât privește apropiata ediție a II-a, în mod cert va fi testul nostru de anduranță și ne va arăta capacitatea de a replica evenimentul, de a-i oferi stabilitate și de a-l plasa în calendarul obligatoriu anual al evenimentelor de profil în domeniul stomatologiei și tehnicii dentare. Am aproape certitudinea că nu vom dezamăgi“, afirmă Dan Dăghici, inițiator al DENTAL FUTURE, eveniment programat la Iași pe 25 și 26 ianuarie.

Întrebat despre provocările apărute în perioada de dinaintea evenimentului, Dan Drăghici recunoaște că lucrurile nu-s simple, mai ales că e complicat să găsești speakeri disponibili, totul depinzând de calendarul mondial al conferințelor pe teme de stomatologie.

“Anul trecut am avut DENTAL FUTURE în martie, anul acesta suntem la finalul lui ianuarie, iar în 2020 am fixat deja zilele de 15 și 16 mai. O altă provocare este determinată de faptul că ne dorim cu tot dinadinsul ca acesta să fie evenimentul Iașului, fapt care, în lipsa infrastructurii adecvate, face destul de dificilă deplasarea profesioniștilor din întreaga țară aici, cu excepția orașelor cu care avem legături aeriene directe. Le este mai simplu multor speakeri să ajungă direct din Spania sau din Italia printr-un zbor direct de la ei de acasă la Iași decât unor brașoveni, sibieni sau arădeni“, a precizat Dan Drăghici.

Afaceri, Sanatate

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)