Dragnea nu vrea alegeri cu scântei în PSD Iași. La conferința județeană vine și Codrin Ștefănescu. Încă n-a fost anunțată locația evenimentului

Vineri are loc Conferința Județeană la PSD Iași, iar zarurile au fost se pare aruncate. Nu vor fi surprize majore la reuniunea social-democraților, iar Maricel Popa va fi reconfirmat la șefia organizației.

Nici pentru postul de președinte executiv nu vor fi emoții, senatorul Victorel Lupu urmând să ocupe această funcție. Secretar executiv al organizației va fi, potrivit unor surse social-democrate, deputatul Vasile Câtea.

La conferința județeană a PSD Iași vor veni Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu. Locul unde se ține reuniunea n-a fost încă anunțat, semn că social-democrații se tem de proteste la adresa celor doi lideri de la București.

Sunt mici șanse să iasă scântei la evenimentul PSD, mai ales că nu se anunță vreo competiție serioasă pentru primele trei funcții din filială.

Cât despre oamenii care vor conduce de vineri organizația, este varianta perfectă pentru Dragnea, care va controla în continuare filiala fără probleme.

Noua echipă de la vârful PSD Iași va avea două examene grele în acest an: alegerile europene din mai și prezidențialele din toamnă.

Dacă în județ, primarii PSD își vor face probabil treaba, în municipiu se anunță un rezultat dezastruos pentru social-democrați. Voci din filială spun că în municipiul Iași PSD a pierdut vreo 15 puncte față de alegerile parlamentare din 2016, ajungând undeva la 23-25 de procente.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)