Primarul PSD de la Dobrovăț se raliază protestului ”15 minute”: Aici nu mai e vorba de culoare politică, toți avem nevoie de autostrăzi

Protestul de vineri se extinde. Primarul comunei Dobrovăț Cătălin Martinuș a declarat că activitatea va fi oprită vineri timp de 15 minute în primăria pe care o conduce, solidarizându-se cu protestul omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi.

”Aici nu mai este vorba de culoare politică. Pe autostrăzi nu merg doar liberalii sau membri ai altor partide, trebuie să fim toți solidari. Investițiile mari ocolesc această regiune pentru că nu avem autostrăzi. Decalajul economic de aici pornește, plus că ne pleacă tinerii”, a explicat primarul comunei Dobrovăț, Cătălin Martinuș.

Întrebat dacă nu a fost certat de șefii săi de la PSD pentru acest gest, Martinuș a precizat că nu l-a sunat nimeni de la partid să-i ceară explicații.

Vineri 15 martie, la ora 15:00, va avea loc inaugurarea unui metru de autostradă construit în județul Suceava de omul de afaceri Ștefan Mandachi. Acesta a recunoscut că gestul său este o formă inedită de protest la adresa autorităților. Totodată, Mandachi a făcut apel și la alți oameni de afaceri din țară să se alăture protestului și să suspende activitatea timp de 15 minute.

Mai mulți antreprenori din regiunea Moldovei au anunțat că participă la campania inițiată de omul de afaceri sucevean și că la rândul lor vor opri activitatea vineri timp de un sfert de oră.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)