Reacția USR Iași după demisia din partid a lui Postolache: Votul din consiliu a fost dat fără consultarea noastră

La câteva zile după scandalul cu votul favorabil dat de Andrei Postolache în consiliu la proiectul Policlinica Mare-BZI, USR reacționează.

Cei din USR Iași îl înțeapă pe Andrei Postolache, acuzându-l că nu a consultat partidul înainte de acel vot, dar nu spun dacă acel proiect trebuia sau nu votat.

“Demisia lui Andrei Postolache din USR a fost un act unilateral. Nimeni din USR Iași nu i-a cerut să facă acest pas. Îi respectăm decizia, îi mulțumim pentru pionieratul politic din 2016 și îi urăm succes în funcția de consilier local independent.

În egală măsură, votul dat de Andrei Postolache în Consiliul Local a fost tot un act unilateral, o decizie luată fără informarea și fără consultarea colegilor din USR Iași. Dincolo de impactul concret asupra orașului, acest vot aduce încă o dovadă că politica profesionistă nu poate fi făcută decât în echipă. Nimeni nu poate reuși de unul singur. Iar puținele exemple de succes politic individual nu sunt durabile și nu produc un impact pozitiv real în viața oamenilor“, susține USR Iași pe pagina de Facebook.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)