Se anunță o zi agitată mâine la Iași. Vine Dragnea

Liviu Dragnea va fi prezent sâmbătă la Iași la conferința județeană a PSD Iași. Foarte probabil va susține un discurs fluviu, așa cum a făcut peste tot în țară în ultima perioadă la acțiunile PSD.

Evenimentul de la Iași va avea loc la ora 15.00 la Teatrul Luceafărul. Având în vedere incidentele din ultimele zile de la Suceava și Botoșani, unde Dragnea a fost huiduit, cei din PSD Iași au decretat mobilizare maximă. Pe lângă cei 700 de membri de partid care vor umple sala de la Luceafărul, afară vor fi mobilizați peste 500 de oameni din PSD, pentru a-l întâmpina pe Dragnea. Potrivit ultimelor informații, se pare că Dragnea va ajunge mult mai repede la Teatrul Luceafărul (undeva la ora 14.00), tocmai pentru a evita întâlnirea cu cei care îl contestă.

Comunitatea Reset (cea care plimbat camionul cu poza lui Tudorel Toader prin Iași) a inițiat o acțiune sâmbătă, de la ora 14.30, în fața Teatrului Luceafărul, intitulată Ia:și du-te, Dragnea!

Tot sâmbătă, de la ora 11.00, la Camera de Comerț, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, dar și ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici se vor întâlni cu oamenii de afaceri. Este de așteptat ca Răzvan Cuc să facă noi promisiuni privind autostrada.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)