Declarație-șoc făcută de Maricel Popa: La protestul anti-Dragnea de la Iași au venit oameni din alte județe aduși cu autocare

Liderul PSD Iași Maricel Popa a făcut o afirmație-șoc aseară la TeleM, în emisiunea Linia Întâi. Popa susține că la protestul anti-Dragnea de la Iași din 20 aprilie au fost aduși oameni cu autocare din alte județe, precizând că sunt “protestatari de serviciu” care îl însoțesc pe Liviu Dragnea peste tot prin țară.

“Unii au venit cu autocarele, n-au fost din Iași foarte mulți protestatari. Au ajuns cu autocarele, fiind aduși din alte județe. Au ocupat camere la hotelul din apropiere. Sunt protestatarii de serviciu”, a declarat liderul PSD Iași, Maricel Popa.

Întrebat cine sunt protestatarii de serviciu la care face referire și cine i-a adus la Iași, Popa a afirmat că sunt oameni care îl însoțesc prin țară pe Liviu Dragnea.

“Au fost și la Suceava și la Craiova, merg peste tot. Se pot vedea în poze. Nu știu cine îi finanțează, dar unde merge președintele partidului se duc și ei. La Iași au venit cu două autocare”, a spus șeful PSD Iași.

Maricel Popa a mai afirmat că Liviu Dragnea n-a fost primit cu ostilitate la Iași pe 20 aprilie: “A ajuns în oraș cu o zi înainte și s-a plimbat fără probleme”.

Peste 500 de persoane l-au huiduit la Iași pe Liviu Dragnea pe 20 aprilie, oamenii așteptându-l pe liderul PSD în zona Teatrului Luceafărul, unde s-a desfășurat conferința județeană a PSD Iași.

Pe 9 mai, PSD va organiza la Iași un miting regional, la care sunt așteptați să participe peste 40.000 de membri de partid din toată Moldova. La eveniment va fi prezent și liderul PSD Liviu Dragnea, însoțit de alți membri din conducerea partidului.

Șeful PSD Iași Maricel Popa susține că nu se așteaptă la incidente, el invitându-I pe ieșeni să participe la sărbătoarea pe care social-democrații o organizează de Ziua Europei.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)