Se anunță zile agitate la Iași. Dragnea: S-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă la mitingul de la Iaşi. Adică să nu creadă Iohannis şi slugile lui că numai ei au dreptul să urle

Vin zile tensionate la Iași. Joi, PSD va organiza un mega-miting, la care social-democrații spun că vor aduna 40.000 de oameni. Pe rețelele sociale, 8.500 de persoane spun că vor veni în centrul orașului pentru a-l huidui pe Dragnea.

În loc să calmeze spiritele, liderul PSD toarnă gaz peste foc.

Liviu Dragnea s-a arătat extrem de iritat marţi în legătură cu subiectul mitingului PSD de la Iași. El a spus că dacă se vor organiza contramanifestaţii la mitingul PSD de la Iaşi din 9 mai, şi social-democraţii vor lăsa „oamenii care sunt nervoşi” să protesteze în aceeaşi zi în care are loc mitingul PNL.

Întrebat de reporteri ce părere are în legătură cu faptul că s-au anunţat mai multe contramanifestaţii la mitingul PSD de la Iaşi, Dragnea a spus: „Foarte bine, înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă la mitingul de la Iaşi. Dacă aşa vor să se joace în campanie, aşa o să jucăm în această campanie. Adică să nu creadă Iohannis şi slugile lui că numai ei au dreptul să urle sau să ţipe. O să lăsăm şi noi oamenii noştri, care sunt foarte nervoşi, să facă contramanifestaţii. Nu mă aştept să înţeleagă mesajul ăsta nici el şi nici măscăricii lui”.

Mitingul liberalilor este programat sâmbătă, tot în Piața Unirii, de la ora 17.00. Potrivit unor surse, foarte posibil, președintele Klaus Iohannis va fi prezent la eveniment, pentru sustinerea referendumului.

Se anunță așadar două zile încinse la Iași, probabil cele mai tensionate din întreaga campanie electorală.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)