Dumitru Oprea: Pe 26 mai va fi un vot istoric!

“ Duminică, 26 mai, va fi una dintre cele mai importante zile din istoria recentă a României! Este ziua în care românii vor arăta că hoția, furtul, corupția nu pot fi tolerate. Altfel spus, este ziua alegerilor pentru Parlamentul European.

Pe 26 mai avem însă o miză dublă. Pe de o parte, România va arăta celor care ne conduc acum că ţara nu este feuda lor, prin votul pentru europarlamentari onești și competenți! Pentru oameni pregătiți și integri, care cunosc valorile liberale și le respectă întru totul.

Pe de altă parte, va fi momentul în care vom spune DA pentru Europa, DA pentru NATO, prin votul ce va fi exprimat la referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis. Cele două întrebări sunt simple: vrem să nu mai fim conduși de corupți care să se amnistieze singuri? DA, asta vrem! Vrem ca Justiția să fie suverană, să scape de sub controlul politic și să își facă datoria? DA, asta vrem!

Nu este acceptabil ca un stat să fie prizonier în fața unor dictatori de carton, care cred că o țară întreagă le stă la dispoziție, că banii țării sunt pușculița lor. Nu mai poate fi tolerat faptul că aceşti guvernanți consideră furtul ca normal, că doar ei sunt cetățeni, iar restul sunt sclavi.

Autocraţia lui Dragnea și a acoliților lor va lua sfârșit în curând! Cu toții la vot vom arăta că suntem mai mulți, mai buni, mai puternici decât PSD-ul controlat de un infractor.

Pentru unitate, dezvoltare economică, pentru viitorul nostru și al generațiilor viitoare, acest abuz continuu al guvernării PSD trebuie să înceteze!

Duminică, 26 mai, este momentul în care trebuie să ieșim la vot cât mai mulți, pentru a alege oameni competenți care să ne reprezinte în Parlamentul European, pregătiți să apere valorile românești și valorile europene. Prin votul nostru asigurăm faptul că regimul PSD își începe decăderea! “

SURSA: Declarație politică Dumitru Oprea, deputat PNL

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)