Reactia PSD Iași după anunțul liberalilor cu transferul unui grup de primari social-democrați

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, susţine că are încredere totală în primarii social-democraţi din judeţ şi că aceştia nu pot apleca urechea la dezinformările PNL Iaşi privind iminenta trecere a cel puţin zece edili PSD la liberali.

Maricel Popa, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, susţine, într-un comunicat de presă, că ”liberalii au blocat timp de trei ani proiectele judeţului, iar acum au tupeul să spună că o parte dintre primarii PSD îi susţin”.

”Am încredere totală în edilii social-democraţi din judeţ. Sunt oameni cu experienţă, echilibraţi şi destoinici care nu pot să aplece urechea la astfel de dezinformări. Scopul acestui anunţ făcut de preşedintele PNL Iaşi are iz politic, atât local, cât şi naţional. Încearcă, din nou, să fure startul unei campanii electorale”, afirmă liderul PSD Iaşi, Maricel Popa.

El consideră că şeful PNL Iaşi Costel Alexe este ”deputatul zero”, întrucât nu a finalizat nici măcar un ”amărât” de proiect de când este deputat.

Liderul liberal ieşean, Costel Alexe, a spus, miercuri, într-o conferinţă de presă, că sunt cel puţin zece primari PSD din judeţul Iaşi care vor să vină la PNL, pentru a-l sprijini pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)