Cei din PSD Iași îi acuză pe liberali că s-au transformat în agitatori politici şi că blochează proiectele judeţului. PNL: Le recomandăm lecitină celor din PSD Iaşi

Vicepreşedintele PSD Iaşi Cristian Stanciu îi acuză pe liberali că blochează proiectele judeţului şi că s-au transformat în “agitatori politici”, cu scopul de a decredibiliza activitatea conducerii PSD a Consiliului Judeţean. În replică, reprezentanţii PNL le recomandă celor din PSD Iaşi “un tratament cu lecitină”.

Cristian Stanciu, care este şi lider al grupului consilierilor judeţeni PSD, afirmă că liberalii au decis “să iasă la bătaie şi să pună la pământ orice activitate administrativă care aduce beneficii judeţului“.

El susţine că liberalii utilizează informaţii obţinute de oameni ai PNL din interiorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi din interiorul Aeroportului, pe care le deformează, pentru a compromite atât masterplanul drumurilor judeţene, cât şi proiectul de modernizare al aeroportului ieşean.

“Scopul este unul evident politic, în încercarea de a decredibiliza rezultatele activităţii din mandatul PSD la conducerea judeţului (2016-2020). Când erau la putere, preocuparea exclusivă a liberalilor ieşeni era pentru cultul personalităţii liderului, pentru confiscarea în interes personal a proiectelor şi obiectivelor strategice ale judeţului, dar şi pentru angajarea în structurile Consiliului Judeţean Iaşi a celor folosiţi astăzi pentru furnizarea informaţiilor din interior. Chiar şi aşa, atitudinea PSD Iaşi a fost una constructivă în ceea ce priveşte proiectele importante ale judeţului. Am criticat, dar niciodată nu am blocat“, afirmă vicepreşedintele PSD Iaşi Cristian Stanciu.

Detalii pe news.ro

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)