Barna, mesaj către Dăncilă: Vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere din campania asta. Am venit cu autocarul, dumneavoastră puteți veni cu elicopterul

Liderul USR Dan Barna a invitat-o pe Viorica Dăncilă să vină duminică la Iași, în mijlocul oamenilor, pentru o primă dezbatere din campanie, sugerându-i că poate veni cu elicopterul, pentru că Moldova nu are autostradă.

Aflat la Iași, Dan Barna a scris pe facebook că la evenimentul de lansare a candidaturii, Viorica Dăncilă l-a acuzat în discursul rostit în fața militanților PSD, că nu merge în mijlocul oamenilor.

”Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău și la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Bunești și Botoșani. De o săptămână bat orașele și comunele Moldovei și stau de vorbă cu toți oamenii care îmi ies în cale. Mâine (duminică – n.r.) dimineață vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteți să folosiți elicopterul ca să ajungeți mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să știți”, i-a transmis Dan Barna liderului PSD Viorica Dăncilă.

Președintele USR Dan Barna se află la Iași, urmând ca sâmbătă seară să strângă semnături în zona Palatului Culturii.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă, despre principalii săi contracandidaţi, Dan Barna şi Klaus Iohannis, că nu sunt apropiaţi de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în rândul oamenilor.

”Domnul Barna sădeşte ura în rândul oamenilor şi cred că oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discuţii cu ei, au nevoie ca preşedintele României să fie apropiat de ei”, a spus Dăncilă.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)