Antreprenorii ieșeni sunt invitați săptămâna viitoare la Business BootCamp. Două dintre teme: cum îți crești rapid mica afacere și ce faci când businessul tău începe să scârțâie

Există formula magică pentru creșterea afacerilor mici? Cum faci cea mai potrivită campanie online pentru a-ți maximiza vânzările? Până unde merge încăpățânarea de a continua atunci când vezi că afacerea nu merge așa cum ai vrea?

Actorii principali ai BusinessBootCamp sunt ieșeanul Alexandru Holicov (co-fondatorul platformei Adservio), Daniel Crăciun (fondatorul Lensa.ro, cel mai mare magazin online de lentile colorate și ochelari de soare) și Dragoș Mănac, unul din cei mai eficienți antreprenori care a activat peste 8 ani în afaceri internaționale în aproape toate culturile planetei. Dragoș Mănac are proiecte de afaceri în zona IT, retail și producție.

Evenimentul va dezbate toate temele enunțate mai sus și are loc în perioada 5-8 Septembrie 2019 la Pleiada Boutique Hotel. Organizator este Vlad Nedelcu, fondator Shaperoom, comunitatea antreprenorilor cu afaceri mici. Vlad are peste 18 ani de experiență în formarea, menținerea și dezvoltarea grupurilor.

“Am trecut prin orice rol, de la recrutare, selecție, perioada de induction, shadow-ing, dezvoltarea culturii organizațiilor, până la managementul echipei în criză și medierea de conflicte în interiorul echipei. Au fost și momente grele, dar îmi place să cred că de fiecare dată, fie că a fost vorba de corporații sau de echipe antreprenoriale mici am ținut echipa împreună“, afirmă Vlad Nedelcu.

El spune că evenimentul de la Iași se adresează antreprenorilor mici, aceștia având ocazia să clarifice împreună modul în care poate fi pregătită etapa de creștere accelerată.

“Vor vorbi la Iași antreprenori care au experimentat presiune imensă în etapele creșterii accelerate ale afacerilor lor. Ne dorim ca participanții să plece acasă cu soluții pentru implementarea pe loc cu privire la poblemele lor. Mă refer, între altele, la negocierea achizițiilor complicate, păstrarea echipei, susținerea unor campanii inteligente de marketing sau modul în care se iau deciziile privind strategia de afaceri“, declară Vlad Nedelcu.

Inițiatorul BootCamp dezvăluie că a treia zi, pe 7 septembrie, a programat o sesiune inedită, intitulată “Supraviețuirea în pădure“, urmată de o cină și o degustare de vinuri la cramele Gramma.

“BootCamp fi un eveniment condimentat cu distracție, multă cunoaștere de afaceri și înțelepciune de viață“, adaugă Vlad Nedelcu.
Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: https://shaperoom.ro/boot-camp-iasi/

Alexandru Holicov, unul dintre participanții la eveniment: „Nu am vrut să renunț. Nu am putut să îl abandonez. Credeam și cred atât de mult în proiectul Adservio… am avut nenumărate decizii de luat, dar toate s-au raportat la ceea ce îmi transmiteau inima și intuiția: «Nu te opri orice ar fi». Consider că e proiectul care poate schimba educația din România dacă va fi implementat în cât mai multe școli”.

Urmăriți în continuare un dialog relaxat între Vlad Nedelcu (BootCamp) și Alexandru Holicov, co-fondator Adservio:

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)