Cererea de finanțarea pentru spitalul regional de la Iași a fost depusă la Ministerul Dezvoltării. Întrebarea e când va fi gata unitatea medicală

Cererea de finanțare pentru Spitalul Regional din Iași a fost depusă la Ministerul Dezvoltării, iar săptămâna viitoare ar urma să fie depusă și cererea de finanțare pentru spitalul Cluj, a anunțat marți ministrul interimar al Sănătății, Sorina Pintea.

“O spun cu foarte mare bucurie. Astăzi (marți-n.red.) la Ministerul Dezvoltării s-a depus cererea de finanțare pentru Spitalul Regional Iași, săptămâna viitoare se va depune cererea de finanțare pentru Spitalul Regional Cluj, iar la începutul lunii noiembrie cererea de finanțare pentru Spitalul Regional Craiova”, a afirmat Sorina Pintea.

Spitalul Regional de Urgență din Iași ar urma să aibă, potrivit indicatorilor tehnico-economici adoptați de Guvern în luna mai, 850 de paturi, 19 săli de operații și va costa 500 de milioane de euro.

Întrebarea este când va fi gata spitalul de urgență de la Iași, având în vedere că doar documentațiile pentru construcția spitalului au durat atât de mult.

Sanatate

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)