Deputatul PSD Bogdan Cojocaru: Lista miniştrilor PNL n-a fost făcută de Orban, ci de Iohannis. Este o listă pestriţă, cu diletanţi, radicali, dar şi foşti pedelişti de renume

Deputatul PSD Bogdan Cojocaru susţine că lista miniştrilor liberali n-a fost întocmită de liderul PNL Ludovic Orban, ci de preşedintele Klaus Iohannis, adăugând că este o listă “pestriţă”, în care au încăput “diletanţi, radicali, dar şi foşti pedelişti de renume”.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că lista miniştrilor pe care premierul desemnat Ludovic Orban o va depune la Parlament “nu e alcătuită de domnia sa, ci de şeful său, Klaus Iohannis, care şi-a dorit de atâţia ani să-şi impună guvernul”.

“Ni se spune că sunt nume grele, dar în realitate este o listă pestriţă, în care au încăput diletanţi, radicali şi foşti pedelişti de renume. Aceştia din urmă au ocazia din nou să facă ceea ce ştiu ei mai bine, adică să taie pensii şI salarii, cum o făceau în vremea guvernării Boc sub girul păpuşarului Băsescu“, afirmă Bogdan Cojocaru.

Deputatul social-democrat consideră că PNL ştie că Guvernul Orban nu va trece în Parlament, iar de aceea liberalii încearcă “disperaţi“ să provoace alegeri anticipate.

“Dacă reuşesc să prindă o bucăţică de os la guvernare, vor roade cât pot din el. Şi dacă ar reuşi şi dacă nu, dorinţa lor este puterea absolută şi pe termen îndelungat. Ar fi pentru România o perioadă dintre cele mai cumplite din istoria recentă. Am văzut cu toţii ce rezultate a avut guvernul Cioloş. Sunt convins că liberalii nu vor reuşi nici să-şi treacă guvernul, nici să arunce România în ghearele disperării“, adaugă deputatul Cojocaru.

El a mai spus că PSD nu se teme de anticipate, pentru că “social-democraţii nu s-au temut niciodată de români“.

“În timpul guvernării noastre am luat măsuri pentru a asigura o creştere economică viguroasă, la fel vom face şi în urma unor eventuale alegeri anticipate, pe care PNL nu are cum să le câştige“, a mai spus deputatul PSD Bogdan Cojocaru.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)