Antreprenorul ieșean Tiberiu Stoian (EXONIA) despre scandalul iscat la Ditrău cu muncitorii din Sri Lanka: Este de noaptea minții. Mă ofer să-i aduc în firma mea

Omul de afaceri Tiberiu Stoian din Iași anunță că vrea să-i angajeze pe cei doi cetățeni din Sri Lanka, goniți de localnicii din Ditrău, spunând că este de “noaptea minții“ ceea ce se petrece în localitatea harghiteană.

Tiberiu Stoian, fondatorul companiei ieșene EXONIA, scrie pe facebook că se oferă să-i aducă în fabrica sa pe cei doi muncitori din Sri Lanka, precizând că nu contează “culoarea pielii, limba, sexul sau religia“.

“Noi vă vrem! Nu prea am avut timp de citit presa în ultimele zile, dar și când îmi fac ceva timp, mă deprim. Referitor la protestul sătenilor din Ditrău, noaptea minții, greu de crezul că suntem în 2020!
Având în vedere bunele referințe primite de cei doi muncitori de la Ditrău originari din Sri Lanka de la patronii lor, mă ofer să îi aduc în echipa Fabricii de Ambalaje EXONIA de la Iași. Pentru noi calitatea de om de omenie este esențială! Culoarea pielii, limba, sexul, religia sau statura nu contează“
, afirmă Tiberiu Stoian.

Omul de afaceri este convins că ambii cetățeni din Sri Lanka vor învăța rapid ce au de făcut la firma sa.

“Chiar dacă momentan ei știu numa’ să plămădească pita, sigur vor învăța rapid cum se produc din hârtie sacoșele personalizate care, sper că vor fi utilizate și la brutăria din Ditrău. Sau nu. Cum aș putea avea acces la datele lor de contact? Eu sunt de găsit la telefonul 0746500500“, scrie omul de afaceri ieșean Tiberiu Stoian.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)