Şeful TSD: Parlamentul a reinstaurat miercuri statul de drept. Mulţimea vidă din Palatul Victoria s-a risipit

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susţine că, prin votul favorabil la moţiunea de cenzură, Parlamentul a reinstaurat statul de drept, adăugând că “mulţimea vidă“ din Palatul Victoria s-a risipit.

“După o perioadă grea în care Parlamentul României a fost scos, cu forţa, din categoria celor trei puteri ale statului, astăzi (miercuri – n.r.) Legislativul a reinstaurat statul de drept şi a demis cu 261 de voturi un Guvern incompetent care a avut ca principală miză instaurarea dictaturii în România. Astfel, mulţimea vidă din Palatul Victoria s-a risipit“, afirmă, într-un comunicat de presă, deputatul PSD Bogdan Cojocaru, lider al TSD.

El precizează că demiterea guvernului “marionetă“ Orban, prin moţiune de cenzură demonstrează faptul că Parlamentul României încă mai are resurse pentru a lupta cu PNL, un partid care “a confundat Executivul României cu o instituţie aflată la discreţia unui grup pentru care interesul public nu valora nici cât o ceapă degerată“.

“România a scăpat de un Guvern incompetent, fără expertiză şi cu accente de dictatură“, adaugă liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)