Mihai Chirica îngroapă varianta candidaturii la PSD și semnalizează din nou către liberali. L-a lăudat a suta oară pe Iohannis

Primarul Mihai Chirica a fost întrebat azi de jurnaliști în privința candidaturii sale la primărie. A fost din nou enigmatic, n-a oferit un răspuns tranșant, dar l-a invocat iarăși pe Klaus Iohannis, pe care l-a lăudat că a promulgat legea cu autostrada.

Chirica a declarat că va decide în viitorul apropiat dacă va candida independent sau din partea unui partid, precizând că “toți cei care înțeleg că sprijinul acordat Moldovei înseamnă dezvoltarea României îi vor fi parteneri“.

”În curând voi anunța dacă voi candida independent sau pe listele unui partid, că de candidat voi candida. Suntem o provincie caralegiană, în momentul de față nu ne găsim nici candidații. Una peste alta, va trebui să iau și eu o cale pe care să merg. Ea poate fi definită, trasată de niște principii. Principalul principiu este conlucrarea cu Iașul și Moldova, pentru dezvoltarea acestei regiuni. Toți cei care înțeleg că atenția asupra noastră este esențială pentru dezvoltarea României sunt partenerii mei”, a afirmat Mihai Chirica.

Totodată, Chirica a invocat sprijinul pe care președintele Klaus Iohannis îl acordă Moldovei, întrucât a promulgat legea privind autostrada Iași-Târgu Mureș.

Edilul a mai spus că a făcut în ultimul timp mai multe sondaje la Iași și că va prezenta rezultatele în perioada umătoare.

Mihai Chirica este dorit în PSD de către unii lideri de la centru, dar nu pare să agreeze o asemenea variantă. Primarul bate însă insistent la porțile PNL, decizia urmând să fie luată la București în perioada următoare.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)