Declaraţiile critice ale şefei femeilor din PSD Iaşi la adresa liderului filialei vor fi analizate în Comisia de Arbitraj. Maricel Popa: Judeţul rămâne al ieşenilor, nu al unor grupuri de interese

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, anunţă că declaraţiile critice la adresa sa pe care le-a făcut şefa organizaţiei de femei a PSD Iaşi, Mihaela Ivancia, vor fi analizate în Comisia de Etică şi Arbitraj a filialei, el anunţând că va depune şi plângere penală în acest caz.

Maricel Popa a precizat, într-un comunicat de presă, că Biroul Permanent Judeţean al PSD Iaşi a decis ca afirmaţiile critice ale liderului organizaţiei ieşene de femei din PSD să fie analizate în cadrul Comisiei de Etică, Integritate şi Arbitraj a PSD Iaşi.

Totodată, şeful PSD Iaşi a spus că va formula plângere penală împotiva Mihaelei Ivancia, pentru acuzaţiile care îl vizează personal.

“Nu aveam nevoie în aceste momente de aşa ceva. Bănuiesc însă, că ar putea fi vorba de o acţiune concertată din exterior. În momentul în care o să am certitudinea, voi face mai multe precizări. Atât spun acum. Judeţul va rămâne al ieşenilor, nu al unor grupuri de interese”, a declarat Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.

Şefa Organizaţiei de femei a PSD Iaşi, Mihaela Ivancia, a cerut vineri demisia şefului filialei judeţene PSD, Maricel Popa, pe care îl acuză de lipsă de viziune şi că a făcut rău atât filialei, cât şi judeţului, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Mihaela Ivancia consideră că PSD Iaşi putea obţine scoruri mai bune la ultimele alegeri, dar că “în ultimii ani capul a fost inexistent“.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)