Managerul Beer Zone despre prima zi la terasă: Dacă aveam de trei ori mai multe locuri, erau toate ocupate

Frig la Iași în ziua în care s-au deschis terasele. Managerul Beer Zone Iulian Bănilă spune că încă de duminică s-a rezervat tot la localul său, semn că nerăbdarea a fost mare în rândul ieșenilor.

“Locația noastră a fost aglomerată. S-a rezervat tot, încă de ieri. E drept că am avut doar 15 mese, pentru că am fost nevoiți să respectăm distanțarea. Dar dacă aveam de trei ori mai multe locuri disponibile erau toate ocupate“, a spus Iulian Bănilă.

Managerul Beer Zone este convins că oamenii vor ieși în oraș în perioada următoare, însă nu crede că va fi la fel ca înainte.

“Unii oameni rămân reticenți, încă există acea frică de pandemie. Să vedem însă ce va fi din iarnă încolo, când se va termina și perioada cu amânarea ratelor“, a adăugat Bănilă.

El spune că va fi în gaură financiară în acest an, mai ales că derulează și ceva investiții.

“Din iulie deschidem și bucătăria. Vom face o pizza foarte bună“, a precizat Bănilă.

Beer Zone nu a concediat nici unul din cei nouă angajați.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)